Renovering af badeværelse, toilet og gæstetoilet

Vi skaber flotte og funktionelle baderum

​Tænker du, at det er blevet tid til renovering af badeværelse? Så lad os gøre det flot og funktionelt. Hos Fyns VVS & Blik​ udfører vi små og store renoveringer af baderum. Det sker i et tæt samarbejde med andre dygtige håndværkere såsom tømrere, murere, malere og elektrikere.

Funktionalitet og æstetik er i fokus ved enhver badeværelsesrenovering. Samtidig har vi fokus på at levere kvalitetsbevidste løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi holder til i Nyborg, men vi kører også ud til boligejere og virksomheder i blandt andet Korsør og Odense samt mange andre steder.

Kvalitetsleverandører med de bedste produkter

​Badeværelset er et af de mest personlige rum i en moderne bolig. Der skal være plads til både alenetid, pleje og velvære, og derfor skal badeværelset gerne være rummeligt, funktionelt og lækkert. Samtidig skal det være indbydende, når du har gæster.

Vi har stor erfaring med enhver form for ombygning og renovering af badeværelse. Dermed kan du trygt lade os gøre dine idéer til virkelighed. Vi kommer gerne med inspiration til valg af fliser og indretning. Bagefter sikrer vi et ordentligt håndværk, hvor vi giver os god tid til de svære detaljer i processen.

Vi er autoriseret VVS-installatør og benytter naturligvis kvalitetsleverandører. Det er din garanti for, at du får et nyt bad og toilet med markedets bedste produkter.

Hvad koster renovering af badeværelse?

​Prisen for et nyt badeværelse afhænger blandt andet af armaturer, sanitet og inventar. Dertil kommer eventuel ombygning og træk af nye tekniske installationer, herunder for eksempel gulvvarme. Du kan naturligvis vælge en lille badeværelsesrenovering, hvis du ikke ønsker at udskifte det hele.

Kontakt os for at aftale et møde, så vi kan få en snak hjemme hos dig. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede renovering af badeværelse. Læs også mere om nyt køkken.

Alliér dig med en autoriseret fagmand

Vi sidder klar til at modtage din henvendelse!  Send os din opgave via formularen, og vi kvitterer med en god pris.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for tre hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Følg Fyns VVS & Blik ApS på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores arbejdsopgaver.

erfarne specialister

Søger du en kvalitetsbevidst VVS-installatør?

Hos Fyns VVS & Blik ApS løser vi alle former for blik- og vvs-opgaver for private og virksomheder. Vi er særligt specialister i renovering og nybyggeri af badeværelser og leverer professionel service.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Fyns VVS & Blik ApS

Langelandsvej 25, 5800 Nyborg

CVR-nummer: 41706252

Kontaktoplysninger

phone-color +45 4150 8010

mail-color_alt  info@fynsvvsogblik.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Døgnvagt

Mails besvares alle dage.

Vi samarbejder med​

Medlem af

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Facebook