Nyt køkken med hvidevarer og måske en Quooker

Vi laver smukke og funktionelle køkkenløsninger

​Drømmer du om at få et nyt køkken? Så kan vi lave en flot køkkenløsning til dig. Hos Fyns VVS & Blik​ monterer vi moderne og praktiske køkkener i alle størrelser. Montering sker i samarbejde med andre dygtige fagfolk som for eksempel tømrere, murere, elektrikere og malere.

Vi har altid øje for både funktionalitet og æstetik, og det er vigtigt for os at levere kvalitetsbevidste løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi har kontor i Nyborg, men vi servicerer også boligejere og virksomheder i blandt andet Korsør, Odense og mange andre steder.

Udskiftning af skabe, låger, skuffer og bordplader

​Nogle drømmer om et samtalekøkken, og andre drømmer om et værkstedskøkken. De fleste drømmer blot om et flot køkken, som er praktisk til hverdag og fest. Vi kan lave det præcis, som du ønsker, uanset om det skal være eksklusivt eller enkelt.

Der er mange muligheder, når du skal have et nyt køkken. Vi kan bygge det hele om og flytte køkkenvask og hvidevarer, såfremt du ønsker det. Vi kan endvidere lave en køkkenø, hvis der er plads.

Du kan også få et armatur fra Quooker. Det er blevet meget populært. Eller vi kan nøjes med at udskifte køkkenskabe, køkkenlåger, køkkenskuffer og køkkenbordplader, hvis du er tilfreds med indretningen. Vi er autoriseret VVS-installatør og anvender naturligvis kvalitetsleverandører.

Hvad koster et nyt køkken?

​Prisen for et nyt køkken afhænger meget af dine ønsker til køkkenproducent, hvidevarer og indretning. Dertil kommer særligt udstyr som for eksempel en Quooker. Kontakt os for at høre nærmere og aftale et møde hjemme hos dig. Her kan vi gennemgå dine ønsker, så vi kan lave et uforpligtende tilbud med en fair pris.  Læs også mere om vores jordvarmeanlæg.

Alliér dig med en autoriseret fagmand

Vi sidder klar til at modtage din henvendelse!  Send os din opgave via formularen, og vi kvitterer med en god pris.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for tre hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Følg Fyns VVS & Blik ApS på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores arbejdsopgaver.

erfarne specialister

Søger du en kvalitetsbevidst VVS-installatør?

Hos Fyns VVS & Blik ApS løser vi alle former for blik- og vvs-opgaver for private og virksomheder. Vi er særligt specialister i renovering og nybyggeri af badeværelser og leverer professionel service.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Fyns VVS & Blik ApS

Langelandsvej 25, 5800 Nyborg

CVR-nummer: 41706252

Kontaktoplysninger

phone-color +45 4150 8010

mail-color_alt  info@fynsvvsogblik.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Døgnvagt

Mails besvares alle dage.

Vi samarbejder med​

Medlem af

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Facebook