Luft til vand-varmepumpe som alternativ til olie og gas

Energivenlige og kvalitetsbevidste varmeløsninger

​Overvejer du at få en luft til vand-varmepumpe? Så lad os montere den for dig. Hos Fyns VVS & Blik​ har vi stor ekspertise med varmepumper, som er et fornuftigt alternativ til for eksempel olie og gas.

Vi lægger stor vægt på funktionalitet, og vi har samtidig fokus på at levere energivenlige og kvalitetsbevidste løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi ligger i Nyborg, men vi servicerer også boligejere og virksomheder i blandt andet Korsør og Odense samt adskillige andre steder.

Miljøvenligt alternativ som temperaturregulering

​​En investering i en luft til vand-varmepumpe vil spare dig for mange penge på sigt. Derudover er det også et miljøvenligt alternativ til andre former for temperaturregulering.

Luft til vand-varmepumper er attraktive, fordi de kan opvarme både rum og brugsvand. Derfor vælger mange at udskifte deres olie- eller naturgasfyr med en luft til vand-pumpe.

Luft til luft-varmepumper kan derimod kun opvarme rum, men de er velegnede til mindre boliger, fritidshuse og tilbygninger. Et tredje alternativ er jordvarmeanlæg, og det kan vi også hjælpe med.

Vi er autoriseret VVS-installatør og er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne. Samtidig samarbejder vi med førende fagfolk inden for tømrer-, murer-, maler- og elektrikerfaget, når det er nødvendigt i forbindelse med en installation af varmepumpe.

Hvad koster luft til vand-varmepumpe?

​Prisen for montering af varmepumpe afhænger af mange forhold, herunder boligens størrelse og nuværende varmeinstallationer. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på din bolig og gennemgå de forskellige muligheder. Vi tilbyder naturligvis også service på varmepumpe.

Du kan downloade vores udfyldningsskema, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en luft til vand-varmepumpe fra Vølund. Herefter kan du sende det til os sammen med din henvendelse. Så vender vi tilbage med en pris. Læs også mere om renovering af badeværelse.

Alliér dig med en autoriseret fagmand

Vi sidder klar til at modtage din henvendelse!  Send os din opgave via formularen, og vi kvitterer med en god pris.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for tre hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Følg Fyns VVS & Blik ApS på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores arbejdsopgaver.

erfarne specialister

Søger du en kvalitetsbevidst VVS-installatør?

Hos Fyns VVS & Blik ApS løser vi alle former for blik- og vvs-opgaver for private og virksomheder. Vi er særligt specialister i renovering og nybyggeri af badeværelser og leverer professionel service.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Fyns VVS & Blik ApS

Langelandsvej 25, 5800 Nyborg

CVR-nummer: 41706252

Kontaktoplysninger

phone-color +45 4150 8010

mail-color_alt  info@fynsvvsogblik.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Døgnvagt

Mails besvares alle dage.

Vi samarbejder med​

Medlem af

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Facebook