Blikkenslager til alle typer blikarbejde

Vi lægger vægt på funktion, æstetik og kvalitet

​Leder du efter en blikkenslager til en blikopgave? Så kan vi løse opgaven for dig. Hos Fyns VVS & Blik udfører vi alle former for blikarbejde, og vi arbejder med blik, aluminium, stål, zink og kobber med videre.

Vi har fokus på både funktion og æstetik, og det er vigtigt for os at levere kvalitetsbevidste løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi ligger i Nyborg, hvorfra vi servicerer private boligejere og virksomheder i blandt andet Korsør og Odense samt adskillige andre steder.

De fleste vælger aluminium, zink eller kobber

​Vi løser alle typer blikkenslagerarbejde, og det kan være både små og store opgaver, herunder specialopgaver. Det kan være alt fra udskiftning af tagrender og inddækning af skorstene til beklædning af kviste og reparation af facadedækninger.

Vi sikrer altid et langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit blikarbejde. Dermed skal du ikke gøre andet end at nyde resultatet, når vi er færdige. Dog bør tagrender naturligvis renses en eller flere gange om året.

Aluminium er et typisk materiale, men zink og kobber er også populært. Vi trækker gerne på vores erfaring som blikkenslager, hvis du ønsker råd og vejledning om valg af materialer og design. Vi er i øvrigt medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, og vi har et samarbejde med en række dygtige tømrere, murere og malere.

Kontakt os for at aftale besøg af en blikkenslager

​Du er velkommen til at kontakte os for at få en snak med en blikkenslager om dit projekt. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven og for at høre mere om dine ønsker. Her kan vi finde frem til den bedste løsning for dig og dit hus. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris på det ønskede blikarbejde. Læs også mere om vores luft til luft varmepumpe

Alliér dig med en autoriseret fagmand

Vi sidder klar til at modtage din henvendelse!  Send os din opgave via formularen, og vi kvitterer med en god pris.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for tre hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Følg Fyns VVS & Blik ApS på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores arbejdsopgaver.

erfarne specialister

Søger du en kvalitetsbevidst VVS-installatør?

Hos Fyns VVS & Blik ApS løser vi alle former for blik- og vvs-opgaver for private og virksomheder. Vi er særligt specialister i renovering og nybyggeri af badeværelser og leverer professionel service.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Fyns VVS & Blik ApS

Langelandsvej 25, 5800 Nyborg

CVR-nummer: 41706252

Kontaktoplysninger

phone-color +45 4150 8010

mail-color_alt  info@fynsvvsogblik.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Døgnvagt

Mails besvares alle dage.

Vi samarbejder med​

Medlem af

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Facebook